Gjykata e Gjakovës ia konfirmon aktakuzën Pal Lekajt

Gjykata e Gjakovës ka refuzuar kërkesën për hudhje të aktakuzës ndaj ministrit aktual të Infrastrukturës Pal Lekaj, i cili po akuzohet për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar në kohën kur ishte kryetar i komunës së Gjakovës. Në aktvendimin e Gjykatës Themelore të Gjakovës, kërkesa për hudhjen e aktakuzës dhe kundërshtimit të provave është refuzuar … Continue reading Gjykata e Gjakovës ia konfirmon aktakuzën Pal Lekajt