Gjykata e Gjakovës e hedh pjesërisht aktakuzën ndaj Pal Lekaj

Gjykata Themelore në Gjakovë e ka hedhur pjesërisht aktakuzën ndaj ish-kryetarit të Komunës së Gjakovës dhe aktualisht ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj. Gjykata Themelore e Gjakovës e ka konfirmuar aktakuzën sa i përket veprës penale “keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”, derisa e ka hedhur aktakuzën për veprën penale “përvetësimi në detyrë”. Në aktvendimin të … Continue reading Gjykata e Gjakovës e hedh pjesërisht aktakuzën ndaj Pal Lekaj