ILUSTRIM - FOTO KALLXO: Punëtorët kosovarë

Gjoba deri në 40 mijë euro pë shkelësit e të drejtave të punëtorëve

Projektligji i punës është gati. Përfundoi diskutimi publik dhe tani Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale po shqyrton vërejtjet dhe propozimet.

Projektligji i punës parasheh që për shkelje të rënda të të drejtave të punëtorëve gjoba të jetë deri në 40 mijë euro.

 

https://www.youtube.com/watch?v=K1k63UV8x5U

03 Nëntor 2018 - 19:08

RTV21 03/11/2018 - 19:08
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend