Vetëm 4 gra të kryetarëve të komunave kanë pronë

Një hulumtim i BIRN-it (Rrjeti Ballkanik për Gazetari Hulumtuese) ka arritur në konstatimin se vetëm katër gra të kryetarëve të komunave të Kosovës kanë pronë në emrin e tyre. Hulumtimi i cili është realizuar në dy muajt e fundit ka përfshirë 31 komuna të vendit dhe përmban të dhënat e marrura nga zyrat e kryetarëve … Continue reading Vetëm 4 gra të kryetarëve të komunave kanë pronë