Mësimi që ia dhanë njëri-tjetrit partnerët e koalicionit përmes SBAShK-ut

Nën gëzimet për rifillimin e mësimit, greva trijavore në arsim që u ndërpre sot si dhe grevat në sektorë të tjerë po shihen edhe si karta në duart e lojtarëve politikë. Në anën tjetër pas kompromisit të arritur, të vetmit që u dëmtuan po konsiderohen të jenë nxënësit që humbën një pjesë të rëndësishme të … Continue reading Mësimi që ia dhanë njëri-tjetrit partnerët e koalicionit përmes SBAShK-ut