Komasacioni lë belanë te fermerët dhe çon milionat te kompanitë (I)

Mark Lasku ka investuar shumë në shtëpinë e madhe të tij në fshatin Qerim, fare në periferi të Gjakovës, por jeton me drojën e fortë për belatë që i ka lënë dhe vazhdon t’i prodhojë një proces i rregullimit të tokave, i njohur si komasacion, i cili ka marrë start në vitet tetëdhjetë dhe akoma … Continue reading Komasacioni lë belanë te fermerët dhe çon milionat te kompanitë (I)