2.2 Miliardë Dollarët e Pentagonit për Armët ish-Sovjetike Drejt Sirisë

Pentagoni ka dhënë një shumë të madhe të parave në përpjekje për të grumbulluar sasi të madhe të armëve dhe municionit të tipit sovjetik. Por është duke hasur në problem për t’i siguruar ato prandaj po përdor dokumente të rrejshme ligjore për ta maskuar destinacionin e tyre përfundimtar: Sirinë.