Teatri Kombëtar i Kosovës

20 mars – Java e Frankofonisë, ora 20:00

21 mars – Shfaqja “Dwshmitari”,ora 20:00

24 mars – Shfaqja “Narnia”, ora 20:00

25 mars – Shfaqja “Narnia”, ora 20:00

26 mars – Shfaqja “Shembja e Kullës së Afelit”, ora 20:00

27 mars  – Dita Botërore e Teatrit, ora 12:00

28 mars – Shfaqja “Zoti Ibrahim dhe Lulet e Kur’anit”, ora 20:00

29 mars – Mbyllja e Javës së Frankofonisë, ora 20:00

31 mars – Shfaqja “Vorbulla”, ora 20:00