Seanca e Buxhetit Nis me Sprej dhe Lotsjellës

Por deputetët e opozitës u penguan për t’iu afruar foltores nga zyrtarët e sigurimit.

Kur shefat e grupeve parlamentare po shpreheshin për seancë, një nga deputetët e opozitës hodhi sprej ndaj oficerëve të sigurimit.

Pak më pas, u hodh edhe gaz lotsjellës.

Kadri Veseli ka thirrur një pauzë.