Rikthimi i nismës për lejimin e bartjes së shamisë në shkolla

Të martën e 2 gushtit hashtagu #ndryshojeni_ua_për_shaminë u bë viral në rrjete sociale. Dhe sipas organizatorit të kësaj inciative, Liridon Kurti, duke përfshirë rrjetet sociale Facebook, Twitter, Instagram e Linked In, deri tani janë bërë 500 mijë “engagments”. Sipas Kurtit, qëllimi i kësaj nisme është lejimi i bartjes së shamisë nëpër shkolla. “Iniciativa ka ardhur … Continue reading Rikthimi i nismës për lejimin e bartjes së shamisë në shkolla