array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(35) "https://kallxo.com/gjate/reportazh/"
 }
}

Mungesë stafi dhe turne të gjata: Turizmi në Vlorë i kthen sytë nga punëtorët e huaj

Në vështirësi për të gjetur punëtorë sezonalë, njësitë e shërbimeve turistike në Vlorë po eksplorojnë mundësitë e rekrutimit të shtetasve nga vende të ...

Akuzat për bashkëpunim me policinë sekrete shkaktojnë debate të forta politike në Shqipëri

Partia Socialiste në pushtet ka propozuar ndryshime ligjore pas pretendimeve të mediave se ish-presidenti dhe lideri i opozitës Ilir Meta ishte një bashkëpunëtor i policisë sekrete të ...

Burgu ku puna përdoret për t’i edukuar të dënuarit për vrasje 

I dënuar me 12 vite burgim, Urimi (emër i zëvendësuar për shkak të ruajtjes së identitetit të vërtetë) ka nisur rrugëtimin e tij pë...

Histori e fragmentuar: Pse Kosova nuk ka një arkiv të mirëfilltë të kohës së luftës

Dosje të rëndësishme, fotografi dhe të dhëna dëshmitarësh që hedhin dritë mbi historinë e luftës së Kosovës, mbahen veçmas nga grupe të ...

Çmimet e ‘kripura’ mbajnë larg pushuesit nga plazhet e Shëngjinit

Pushuesit ankohen për rritjen e çmimeve në plazhin e Shëngjinit ndërsa bizneset theksojnë se janë të detyruar të reflektojnë kostot e shtuara për akomodimin e mysafirë...

Në Mamushë ‘mbin’ një Andaluzi e vogël me luledielli 

Pak orë pas lindjes së diellit, luledielli në Mamushë ishin kthyer me ‘fytyrë’ nga burimi i tyre i energjisë. Me mijëra sosh kanë mbuluar fushat pjellore në veri të ...