Bojkoti pa arsye i avokatëve të Kosovës

Një urdhër i Gjykatës Themelore të Prizrenit për kufizimin e qasjes së avokatëve në objektet e gjykatave shkaktoi bojkotin e përgjithshëm të avokatëve, por ky bojkot në fakt është i paarsyeshëm, i pabazuar dhe në kundërshtim me vetë misionin e avokatit. Përmes një njoftimi për media Oda e Avokatëve të Kosovës ka njoftuar që nga … Continue reading Bojkoti pa arsye i avokatëve të Kosovës