array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(36) "https://kallxo.com/gjate/interviste/"
 }
}

Soltes: Strategjia e Komisionit Europian Është ‘Pozitive’ për Kosovën

Strategjia e re e zgjerimit të Komisionit Europian për Ballkanin Perëndimor është një zhvillim "shumë pozitiv", tha raportuesi i Parlamentit Europian për Kosovën, Igor Soltes.

Me KALLXO.com Qytetarët Luftojnë Korrupsionin

KALLXO.com është një platformë raportuese online që u mundëson qytetarëve kosovarë të paraqesin në mënyrë anonime rastet e korrupsionit dhe të praktikave të këqija të ...

Historia e Kosovës në Depot e Beogradit

Këtë e tha për KALLXO.com, drejtori i Muzeut të Kosovës Skënder Boshtrakaj. Sipas tij, njëri është koleksion arkeologjik prej 677 eksponateve dhe një koleksion është ...

Naim Rashiti: Perëndimi Flet Për Një Finale të Madhe Kosovë- Serbi

“Të arriturat e shtetësisë dhjetëvjeçare të Kosovës janë të mëdha në aspektin e konsolidimit të shtetit, qoftë ndërkombëtar, qoftë të brendshëm”, thotë ...

Senatori Amerikan: E Kemi Lënë Ballkanin Perëndimor në Duar të Rusisë

Senatori demokrat i Shteteve të Bashkuara, Ben Cardin, në një intervistë për Shërbimin e Ballkanit të Radios Evropa e Lirë thotë se rajoni i Ballkanit duhet të marrë ...

Ajri i Ndotur: Si Mund të Mbrohemi?

Ulja e ekspozimit ndaj ajrit të ndotur por edhe vendosja e maskave janë mjetet të qytetarët i kanë në dorë për ta mbrojtur veten ndotja, thonë zyrtarë të ...