Qëndrimet e Hatim Baxhakut për taksën, shkëmbimin e territoreve, shamitë e martesat mes të njëjtës gjini

Hatim Baxhaku, kandidat i cili po pretendon të marr një mandat për të përfaqësuar qytetarët në kuvend në listën e Lidhjes Demokratike të Kosovës, ...

Me cilat projekte do ta kushtëzojë votën për buxhet Bajrush Ymeri i LDK-së?

Nënkryetari i Komunës së Artanës, i cili po pretendon një ulëse në kuvendin e Kosovës pasi po garon për deputet në zgjedhjet e 6 tetorit, ...

Monopoli në homologim, edhe një bashkëpartiak kundër Pal Lekajt

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD nga komuna e Lipjanit Vehbi Imeri, ka thënë se është kundër monopolit në homologim.

Anton Berisha për martesat në mes gjinisë së njëjtë: Pleqtë kanë thënë 'mos na provo Zot'

Ish- zëvendës ministri i Punëve të Jashtme dhe kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Anton Berisha, i është referuar fjalëve të pleqve kur është pyetur ...

Me cilin projekt do ta kushtëzojë votën kandidati për deputet nga LDK?

Nexhmi Rudari është kandidat për deputet nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës i cili në një intervistë për KALLXO.com tregoi se do të punoj ...

Kandidati për deputet nga PSD pro ndërtimit të termocentralit të tretë me qymyr

Kandidati për deputet nga PSD dhe ministri në detyrë i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, është shprehur për ndërtimin e termocentralit të tretë me qymyr.