Zyrtarë shtetërorë në afera të dhunës në familje

Shumë prej rasteve të dhunës në familje kanë mbetur dhe mbeten të izoluara e sidomos në këtë kohë pandemie ku gjurmët e dhunës po fshihen më lehtë. Të shumtë janë zyrtarë që dyshohet se përfshinë në raste të dhunës së ushtruar ndaj familjarëve të tyre. KALLXO.com nuk ka arritur që të sigurojë një listë të … Continue reading Zyrtarë shtetërorë në afera të dhunës në familje