Transaksionet dhe burimi i gjobës prej 53 milionë euro për Autostradën (Dokument)

Autostrada Prishtinë – Hani Elezit e njohur ndryshe edhe si autostrada “Arbën Xhaferi” në bazë të kontratës fillestare do duhej të përfundonte më 1 janar të vitit 2018. Kontrata fillestare, në bazë të planit dinamik fillestar, do t’i kushtonte shtetit 608 milionë euro (pas rritjes së TVSH-së nga 16 në 18%). Por, shteti do të … Continue reading Transaksionet dhe burimi i gjobës prej 53 milionë euro për Autostradën (Dokument)