Kaçaniku

Shpresat e të dënuarve për terrorizëm

Një hulumtim i emisionit ‘Drejtësia në Kosovë’ solli dëshmi ekskluzive për gjendjen në të cilën ndodhen të rikthyerit nga lufta në Siri.

Hulumtimi tregon se komuna e Hanit të Elezit nuk ka asnjë psikolog të punësuar ndërsa në komunën e Kaçanikut familjet e të vrarëve nuk arrijnë të marrin ndihmat sociale.

Emisioni sjell intervistat me dy të rikthyer nga Siria dhe përfaqësues të institucioneve lokale e qendrore që merren me këtë veprimtari.