Fehmi Musa

Rrëfimi për të rikthyerit

Të premten, emisioni ‘Drejtësia në Kosovë’ trajtoi problematikën e parandalimit dhe luftimit të terrorizmit.

Në një intervistë ekskluzive, Fehmi Musa i dënuar për rastin Badovci, ka rrëfyer për përvojat e tij të trajtimit.

Ai ka rrëfyer për arrestimin gjatë ‘Paradës së Krenarisë’ dhe një varg problemesh të tjera.

Në intervista të tjera drejtorë drejtorish e kryetarë komunash kanë dhënë përgjigje rreth projekteve dhe temave të deradikalizimit dhe trajtimit të terrorizmit.