Rrëfimi për pabarazinë në pronë

Të premten në “Drejtësia në Kosovë” u transmetua rrëfimi ekskluziv i Elfete Krasniqit, gruas nga Prishtina e cila pretendon se u kërcënua nga vëllai i saj pasi vendosi të kërkoi pronën e babait të saj.

Elfete Krasniqi ka rrëfyer para kamerave të emisionit Drejtësia në Kosovë, momentet e kërcënimit që ka marr nga i vëllai i saj pasi ka vendosur që përmes rrugës ligjore ta kërkojë hisen në pronën që ajo pretendon se i takon.

Çfarë paralajmërimesh marrin gratë kur tentojnë të padisin vëllezërit për pronën e  familjeve.

Ndiqni hulumtimin i cili zbardhë detaje për dështimin e komunave të Kosovës në zbatimin e Ligjit për barazi gjinore.

Cilët janë kryetarët dhe komunat që nuk e respektuan Ligjin për barazi gjinore.

Cilat janë 5 komunat e Kosovës që u paditën nga Ministria e Administratës dhe Pushtetit Lokal, pasi nuk e respektuan Ligjin për barazi gjinore.

Në pjesën e dytë të emisionit ndiqni filmimet e xhiruara më Administratën Tatimore të Kosovës në luftën e tyre ndaj evazionit fiskal.

Detajet që nga nisja e deri në përfundim të këtyre aksioneve.

Dhe në fund ndiqni Rubrikën “Policia”.