Polici në rrjetin e kokainës

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” të premten transmetoi xhirime nga aksionin e policisë nën drejtimin e Prokurorisë Themelore të Ferizajt për shkatërrimin e grupit të dilerëve të kokainës në këtë qytet.

Si arriti që një grup prej gjashtë personash të përfshihen në rrjetin e shpërndarjes së kokainës?

Çfarë masash janë ndërmarrë nga prokuroria dhe policia për të arrestuar të dyshuarit?

Çfarë provash përdori Kryeprokurori Shukri Jashari për të bindur gjykatën në lidhje me caktimin e paraburgimit?

Cili ishte roli i policit të përfshirë në rrjetin e grupit të dilerëve të kokainës?