Ministria e Hajrullah Çekut do të paguajë një ekspert 5,560 euro në muaj

Ministria e udhëhequr nga Hajrullah Çeku e ka angazhuar një ekspert të cilin do ta paguajë 5,560 euro në muaj.  Visar Salihu ka nënshkruar kontratë dyvjeçare me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në vlerë 133 mijë e 440 euro si menaxher i lartë i portofoleve – Analist i lartë i politikave. Salihu, i cili … Continue reading Ministria e Hajrullah Çekut do të paguajë një ekspert 5,560 euro në muaj