Kthimi i grave dhe fëmijëve nga Siria

Të premten, emisioni “Drejtësia në Kosovë” transmetoi ekskluzivisht intervistën me Koordinatorin Nacional Kundër Ekstremizmit dhe Terrorizmit, Fatos Makolli i cili flet për detaje lidhur me të rikthyerit nga Siria. Në emision ndiqni ekskluzivisht se si u organizua rikthimi i 110 kosovarëve nga zonat e konfliktit në Siri. Çfarë thotë Koordinatori Makolli për dosjet e FBI-së … Continue reading Kthimi i grave dhe fëmijëve nga Siria