Komuna e familjes Rugova

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” sonte transmeton hulumtimin që tregoi se si kryetari i Istogut, Haki Rugova, bashkë me vëllezërit e tij me kompaninë e tyre “Macon” kanë ndërtuar një objekt shtatëkatësh në tokën komunale dhe Komuna nuk ka asnjë metër katror të atij objekti në pronësi. Gjetjet nga hulumtimi, i cili do transmetohet sonte, tregojnë … Continue reading Komuna e familjes Rugova