Gjuetia ilegale po rrezikon faunën e Kosovës

Krismat e pushkëve të gjahut po dëgjohen gjithnjë e më shpesh në malet e Kosovës. Pjesë të ndryshme të kafshëve e shpendëve nëpër restorantet, shtëpitë e odat gjithandej Kosovës mbesin shenjat e dhimbshme të atyre krismave. Dhia e egër, rrëqebulli ballkanik dhe kaprolli në Bjeshkët e Nemuna dhe të Sharrit, derri i egër, thëllënza e … Continue reading Gjuetia ilegale po rrezikon faunën e Kosovës