Dokument: Ramush Haradinaj ndan edhe 32 milionë euro të tjera për Bechtel&Enka

Konzorciumi “Bechte&Enka” pritet të marrë edhe 32 milionë euro tjera nga buxheti i shtetit të Kosovës. 32 milionë e 200 mijë euro pritet t’i kushtojnë Kosovës dy kyçje për në autostradën Arbën Xhaferi dhe një mbikalim. Kyçjet janë paraparë të ndërtohen në fshatin Gërlicë të Vitisë dhe një në Ferizaj si dhe mbikalimi në fshatin … Continue reading Dokument: Ramush Haradinaj ndan edhe 32 milionë euro të tjera për Bechtel&Enka