Djali dhe reja e Gani Thaçit punësohen në RTK 

Tre familjarë të vëllait të Hashim Thaçit, Ganiut janë rehatuar në Radio Televizionin e Kosovës. Një hulumtim i KALLXO.com ka zbuluar se në RTK kanë punuar djali, reja dhe vëllau i resë së Gani Thaçit. Leotrim Thaçi është angazhuar me kontratë mbi vepër si menaxher i Njësisë për të Drejtat Autoriale në RTK. Leotrim Thaçi … Continue reading Djali dhe reja e Gani Thaçit punësohen në RTK