Kafenetë e Ferizajt Rrezikojnë Gjoba për Shtrenjtim të Makiatos

Pronarët e 9 kafeneve e restoranteve në Ferizaj, dyshohet se kanë bërë marrëveshje të kundërligjshme për ngritjen e çmimeve deri në 40 për qind. Kanë bë...

‘Tenderi i Keq’ Largon Bankën Botërore dhe Dëmton Buxhetin

Dyshimet për parregullsi në tender e kanë shtyrë Bankën Botërore ta tërheqë zotimin për financimin e renovimit të pesë ndërtesave publike.

Armët e Malit të Zi ‘Shënjestrojnë’ Tregun e Arabisë Saudite

Ushtria e armatosur mirë e Arabisë Saudite papritur ka dalë të jetë blerës i rezervave të mëdha të armëve dhe municionit tepricë të Malit të Zi. Marrë...

Kanali i Vrasjeve: ‘Gypi’ 1.2 Miliard Euro i Armëve Drejt Lindjes së Mesme

Ndërkohë që Beogradi ishte në gjumë në natën e 28 nëntorit 2015, aeroplani bjellorusi mallrave Ilyushin II-76 i mbushur me armë të destinara për konflikte të largëta ...

‘Nuk Mbijeton’: Fëmijës i Refuzohet Trajtimi Jashtë Vendit

Një fëmije që vuan nga një sëmundje e rëndë, i është mohuar trajtimi jashtë vendit nga një mjek në sistemin publik të shëndetësisë në Kosovë, ...

Mikro-Tenderë për Gruan e Zyrtarit të IT në Dragash

Bashkëshortja e një specialisti të Teknologjisë së Informacionit (IT), i cili punon në një shkollë të Dragashit, por duke mbuluar nevojat për IT edhe shkolla të tjera si ...