array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Ministria e Hajrullah Çekut do të paguajë një ekspert 5,560 euro në muaj

Ministria e udhëhequr nga Hajrullah Çeku e ka angazhuar një ekspert të cilin do ta paguajë 5,560 euro në muaj. 

Rritje e faturave të gazit dhe energjisë elektrike në të gjitha kryeqytetet e BE

Kostot e energjisë për familjet në të gjithë Evropën pothuajse janë dyfishuar në krahasim me një vit më parë, kanë zbuluar të dhënat e reja.

Pse shqiptarët vijnë në Britani?

Një mik i imi punon në Repartin e Kirurgjisë në Londër, ku shumë azilkërkues shkojnë për trajtim. Ngarkesa e çështjeve është një pasqyrë e tendencave aktuale në ...

BBC: Emigrantë shqiptarë të rekrutuar nga bandat e drogës në Mbretërinë e Bashkuar

BBC ka dëgjuar prova që bandat shqiptare të drogës po përdorin kampet e emigrantëve në Francën veriore si një terren rekrutimi, duke ofruar pagesën ...

Evropianët më të varfër për 3000 euro në vit për shkak të masave shtrënguese

Sipas një raporti të ri, qytetarët evropianë i kanë humbur rreth 3,000 euro në vit për shkak të masave shtrënguese të zbatuara nga qeveritë e BE-së që nga ...

Vendimi seksist i Komunës së Artanës – Nuk konkurroi asnjë burrë, punësuan dy gra për një pozitë

Për shkak se të gjithë kandidatet kishin qenë gra, Komuna e Artanës përmes një vendimi seksist, ka vendosur ta shtojë numrin e kandidateve të suksesshme në konkursin ...