array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Dyshimet për 'gjakderdhjen' financiare në Prizren

Qytetarët e Prizrenit do të kenë mundësi të ulen e pushojnë në një ulëse që është paguar hiq më pak se 995 euro.

Roli sekret i kompanisë McKinsey në krizën e refugjatëve në Europë

Në vitin 2016 dhe 2017, kompania amerikane e shërbimeve të konsulencës, McKinsey, ishte në qendër të përpjekjeve në Europë për të përshpejtuar përpunimin e kë...

Dyshimet për 'gjakderdhje financiare' në Komunën Prizrenit - VIDEO

Në emisionin e sotëm “Drejtësia në Kosovë” u transmetua hulumtimi mbi dyshimet për keqpërdorim të buxhetit në Komunën e Prizrenit.

"Privatizimi" i internetit dhe i IPTV-së, Telekomi i jep 60% të të hyrave kompanisë private

Telekomi i Kosovës e ka nënshkruar një kontratë të ngjashme me atë të “Z-Mobile” duke ia dhënë 60% të të hyrave nga shërbimet e Internetit, IPTV dhe ...

Bomba e vendosur në arushin prej pelushi në Libi lidhet me eksportin e armëve nga Serbia

Një bombë e improvizuar e gjetur javën e kaluar, e lidhur pas një arushi pelushi në kryeqytetin e Libisë, përmbante një predhë mortajë të prodhuar vitin e kaluar ...

Dëshmi të reja rreth lobimit me para të buxhetit për copëtim të territorit

BIRN- ka zbuluar dëshmi të reja të lobimit të institucioneve të Kosovës për shkëmbim territoresh me Serbinë: një gazetar i gazetës Le Monde ka deklaruar ...