array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Dyshimet se ministri Çeku shkeli rregulloren për punë e Këshillit Drejtues të Baletit Kombëtar kur emëroi anëtarët e rinj të këtij këshilli

Në fund të tetorit që shkoi, ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrulla Çeku emëroi Këshillin e ri Drejtues (KD) të Baletit Kombëtar të Kosovës (...

Ballkani Perëndimor pa mundësi për gratë

Diku më shumë e diku më pak, në pesë vendet: Shqipëri, Kosovë, Mali të Zi, Serbi dhe Maqedoni të Veriut, punësimi i grave është larg standardit dhe me ...

Reportazh nga Afganistani: I drogojmë fëmijët tanë të uritur për t'i vënë në gjumë sa më lehtë

Afganët po u japin fëmijëve të tyre të uritur ilaçe për t'i qetësuar - të tjerët i kanë shitur vajzat dhe organet e ...

Emigranti shqiptar: Do të doja të mos kisha provuar asnjëherë të futem ilegalisht në Britaninë e Madhe

"Nuk kërkova azil, u thashë se jam emigrant ekonomik", thotë Artani. “Na dhanë qese plastike me gjërat tona, më thanë nesër në mëngjes do të ktheheni ...

Ish-ministrja Dumoshi kërkoi që të paguhet bredhi i blerë në vitin 2020, Ministria e Kulturës thotë se ai u ble pa procedura të prokurimit

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka konfirmuar se nuk është kryer pagesa për një bredh të blerë në vitin 2020 në kohën kur ministre e këtij ...

Dilemat ‘mbitokësore’ për parkingun nëntokësor

Çmimi më i lirë për parkim ishte kriteri përcaktues për përzgjedhjen e konsorciumit “Parking Center” për ndërtimin e parkingut nëntokësor në qendë...