array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

Gjermani: 1 në 10 persona janë 'të varur' nga puna

Një e treta e fuqisë punëtore gjermane janë duke punuar "tepër" dhe një 10% e tjetër shfaqin sjellje pune të varur, sipas një studimi të ri. 

Tregtia e paligjshme me bombolat e gazit shkakton tragjedi në Shqipëri

Çfarë tregon tragjedia e katërfishtë e familjes Gjoka në Velipojë për sigurinë e tregut të gazit në Shqipëri dhe një zinxhir pandëshkueshmërie, që stimulon shkelje ...

Burgu më i madh në botë: Ujgurët në Kinë përbëjnë shkallën më të lartë të të burgosurve në botë

Një në 25 persona dënohet me burg për akuza të lidhura me terrorizmin në Konasheher, provincën Xinjiang, ku partia komuniste kineze ushtron represion mbi pakicën myslimane.

‘Rigjenerimi urban’ i sheshit të Flamurit dëmtoi trashëgiminë historike të Vlorës

Një projekt i qeverisë shqiptare për rigjenerimin e sheshit historik të Flamurit në qytetin e Vlorës nisi pa leje dhe në mungesë të monitorimit arkeologjik, duke sjellë sipas ...

Banorët e një lagjeje në Skenderaj ankohen për 'dëmet' nga tymi i fabrikës së blloqeve

Rrobat me ngjyrë të bardhë të varura për tharje në ballkonet e shtëpive me fasadë po ashtu të bardhë po marrin ngjyrë në të hirtë për shkak ...

Politizohet bordi i ndërmarrjes së Deçanit me zyrtarë të AAK-së

Tre nga katër anëtarët e bordit të ndërmarrjes publike lokale ‘Higjena’ në Deçan, kanë të kaluar politike me partinë që udhëheq këtë komunë, ...