array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

MASHT Diskriminon me Ndarjen e Bursave të Doktorantëve

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) së Kosovës ka shpërndarë bursa për doktorantë që studiojnë në universitete prestigjioze në botë, por në këtë proces ...

Bosi i Tenderëve të Veriut

Ndërsa komunat e veriut kanë filluar vetëm kohët e fundit të respektojnë kriteret e prokurimit publik të Kosovës, një biznesmen është ngritur mbi çdo tjetër, ...

Avancimi i Profesorit me Punim të Papublikuar

Fevzi Berisha, profesor në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës dhe anëtar i Këshillit Drejtues në Universitetin e Prishtinës që nga viti 2002 është avancuar ilegalisht në ...

Banka Botërore Heton Veten për Zhvendosjet në Hade

"Nuk mund të flemë natën, sepse kur buldozerët e mëdhenj lëvizin, zhurma që ata bëjnë është e padurueshme ... dhe ne mund të dëgjojmë punë...

Si i Shpëtoi Drejtësisë Ish-Roja e Kampit Nazist

Jakob Denzinger, një anëtar i “Totenkopf”, njësia famëkeqe “Koka e vdekjes” e Waffen SS Naziste, vdiq më 11 shkurt në Osijek, ku ai jetoi i lirë që nga ...

OJQ-ja Kosovare Humbi Gjysmë Milioni Euro për t’u Bërë Bankë

The Kosovo Enterprise Program (Programi Kosovar për Ndërmarrësi) - KEP, një organizatë jo-fitimprurëse që ofron hua për të varfrit, ka harxhuar rreth 500,000 euro të fondeve ...