array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(34) "https://kallxo.com/gjate/hulumtim/"
 }
}

OJQ-ja Kosovare Humbi Gjysmë Milioni Euro për t’u Bërë Bankë

The Kosovo Enterprise Program (Programi Kosovar për Ndërmarrësi) - KEP, një organizatë jo-fitimprurëse që ofron hua për të varfrit, ka harxhuar rreth 500,000 euro të fondeve ...

Bordet Politike Konfliktojnë Qeverinë me Donatorët

Një vendim kontrovers i bordit të ri të Ujësjellësit Rajonal Prishtina ka shkaktuar përplasje institucionale ndërmjet qeverisë së Kosovës dhe donatorëve kryesorë të sektorit ...

Bursistët e Mashtruar të Universitetit të Prizrenit

Kanë kaluar 8 muaj nga dita kur 94 studentë të Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti” u shpallën fitues të bursave në këtë universitet, por ata ende nuk i kanë marrë ...

Muriithi Kagai: Kombinimi i Modestisë me Milionat

Në vitin 2012 kur kishte kandiduar për t’u bërë guvernator i qarkut Kirinyaga në Kenian qendrore, Muriithi Kagai, gjithmonë mundohej të theksonte fëmijërinë e tij të ...

Asamblistja e Gjen Veten në Konflikt Interesi

Këshilltarja në Kuvendin Komunal të Therandës – Suharekës - nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Nadire Hoxha, ka shkelur Ligjin për Parandalimin e ...

Gjiganti Kosovar i Kredive Buzë Greminës

The Kosovo Enterprise Program (Programi Kosovar i Ndërmarrësisë), KEP, një organizatë bamirëse mikrofinanciare që ka lënë në hije shumë banka të vendit, ka paguar miliona euro, ...