29 fotografi nga 29 qytete që dëshmojnë papastërtitë në tualetet e QKMF-ve

“Pastërtia është gjysma e shëndetit”, është shprehja të cilën e kemi dëgjuar shumë herë nga mjekët.

Megjithatë, papastërtia nëpër qendrat e mjekësisë familjare nëpër qytete të Kosovës është e rëndë.

Gjatë muajit shtator, KALLXO.com ka vizituar dhe ka fotografuar qendra mjekësore të 29 qyteteve të Kosovës.

Thirrjet e institucioneve shëndetësore që nga fillimi i pandemisë ka qenë që t’i kushtohet rendësi higjienës. Duke u bërë thirrje që të pastrohen duart sa më shpesh.

KALLXO.com ka gjetur se në shumë prej tualeteve të QKMF-së mungojnë letrat higjienike, sapuni e poashtu në disa raste krojet janë të dëmtuara.

Në ciklin e Debat Pernime me kandidatët për kryetar, në secilën komuna janë pyetur kandidatët për hapat që do i marrin për të siguruar që në tualetet e institucioneve publike do të ketë pastërti dhe higjienë.

Më poshtë mund t’i gjeni fotografitë nga QKMF-të:

QKMF – Mitrovicë e Jugut FOTO:KALLXO.com 10.09.2021
QKMF në Gjilan FOTO:KALLXO.com 16.09.2021.
QKMF në Viti FOTO:KALLXO.com 16.09.2021
QKMF në Dragash FOTO:KALLXO.com 11.09.2021
QKMF në Han të Elezit FOTO:KALLXO.com 21.09.2021
QKMF në Kaçanik FOTO:KALLXO.com 21.09.2021


QKMF në Drenas  FOTO:KALLXO.com 10.09.2021
QKMF në Obiliq FOTO:KALLXO.com 10.09.2021

QKMF në Kamenicë FOTO:KALLXO.com 19.09.2021
QKMF në Rahovec FOTO:KALLXO.com 22.09.2021
QKMF në Podujevë FOTO:KALLXO.com 17.09.2021
QKMF në Vushtrri FOTO:KALLXO.com 10.09.2021
QKMF në Deçan FOTO:KALLXO.com 14.09.2021
QKMF në Junik FOTO:KALLXO.com 14.09.2021
QKMF në Suharekë FOTO:KALLXO.com 11.09.2021
QKMF në Gjakovë FOTO:KALLXO.com 14.09.2021
QKMF në Pejë FOTO:KALLXO.com 14.09.2021
QKMF në Lipjan FOTO:KALLXO.com 11.09.2021

QKMF në Ferizaj FOTO:KALLXO.com 11.09.2021.

QKMF në Shtime FOTO:KALLXO.com 11.09.2021
QKMF në Prizren FOTO:KALLXO.com 11.09.2021
QKMF në Klinë FOTO:KALLXO.com 14.09.2021
QKMF në Novobërd FOTO:KALLXO.com 16.09.2021
QKMF në Mamushë FOTO:KALLXO.com 22.09.2021
QKMF në Istog FOTO:KALLXO.com 14.09.2021
QKMF në Fushë Kosovë FOTO:KALLXO.com 14.09.2021
QKMF në Prishtinë FOTO:KALLXO.com 15.09.2021
QKMF në Malishevë FOTO:KALLXO.com 20.09.2021
QKMF në Skenderaj FOTO:KALLXO.com 10.09.2021