Çka nënkupton ‘mini-Schengeni ballkanik’?

Liderët e tri vendeve ballkanike, Edi Rama, Zoran Zaev dhe Aleksandar Vuçiq, të dielën arritën ujdi rreth projektit për ‘mini-Schengenin’ ballkanik. Kryeministri i Shqipërisë, ai i Maqedonisë së Veriut dhe presidenti i Serbisë nga Ohri kanë përçuar mesazhin e përmbajtjes së marrëveshjes, e cila, sipas tyre ngërthen katër liritë e Bashkimit Europian: lirinë e lëvizjes … Continue reading Çka nënkupton ‘mini-Schengeni ballkanik’?