Bjeshka e ‘pambrojtur’

Si u hap rrugë në mes të Kanjonit të Shushicës, zonë e parë e mbrojtun në Parkun Kombëtar Bjeshkët e Nemura, nën sytë e Ministrisë së Mjedisit, Komunës së Pejës dhe kopanisë publike Hidrodrini gjatë vitit 2023.  Nga Jeta Xharra Në zonën e mbrojtur të Parkut Kombëtar “Bjeshkët e Nemuna” ku jetojnë me mija shtazë … Continue reading Bjeshka e ‘pambrojtur’