Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam shpërnda mirënjohje për mësuesit

Zëvendësministri Arbër Geci ndër aktivitetet e tij ka listuar edhe pjesëmarrjen e tij në një takim me Kryeministrin dhe dy vizita studimore në Danimarkë e Suedi.

“Pjesëmarrje në takimin e zhvilluar në MASHT me kryeministrin Ramush Haradinaj. Qëllimi i takimit ishte koordinimi ndërinstitucional dhe rritja e seriozitetit të përgjegjësive kundrejt testit PISA”, shkruan ai në raportin e punës.

Zëvendësministri i Arsimit Abër Gecin , në raportin 100 ditor të punës së tij, të cilin e ka siguruar KALLXO.com shkruan se ka zhvilluar shumë takime me rektorë, dekanë, profesorë, mësimdhënës me qëllim të intensifikimit të bashkëpunimit.

Po ashtu thotë se ka takuar edhe përfaqësuesit e organizatave studentore për të njohur më afër problemet e tyre.

Geci ka listuar edhe dy vizita studimore në Danimarkë e Suedi, ku ndër tjera përmend edhe pjesëmarrjen e tij në diskutimet dy ditore për funksionimin e sistemit arsimor të këtyre dy vendeve.

Ai më pas thotë se ka marrë pjesë edhe në Ceremoninë e 48 vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës ndërsa ka shënuar si aktivitet edhe ndarjen e mirënjohjeve për mësimdhënës me 7 mars.

KËTU mund të lexoni raportin e plotë të zëvendësministrit Arbër Geci.

KALLXO.com do të publikojë raportet e punës së zëvendësministrave.

Raporti i radhës do të jetë për zëvendësministrin Artan Berisha.

Shkrime të tjera nga dosja e zëvendësministrave:

Zëvendësministri i raporton Haradinajt se ku e festoi 10 vjetorin e Pavarësisë

Zëvendësministri i raporton Haradinajt bisedën në radio dhe 54 fotografi nga takimet

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Vizitova tri ambasada të Kosovës

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: I vizitova 69 ndërtesa

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Kam kontrolluar 288 lëndë

Agim Çeku i raporton Haradinajt: Kam dalë në TV

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam taku me Ty!

Fotografi për ta bindur Haradinajn se zëvendësministri punoi

Zëvendësministri i ankohet kryeministrit: Nuk kam bashkëpunim me Ministrin Abelard Tahiri

Zëvendësministri i raporton Haradinajt lajme shpresëdhënëse për Diasporën

Raporti me gabime drejtshkrimore i zëvendësministrit të bujqësisë

Zëvendësministri ia shpjegon Kryeministrit rregulloren e Qeverisë

Zëvendësministri i raporton aktivitetet partiake tek Kryeministri

Zvëvendësi i Mahir Yagcilar: Javën e parë u njoftova me Ministrin dhe Sekretarin 

Zëvendësministri ia dërgon kryeministrit agjendën me 76 takime

Zëvendësministri i raporton Haradinajt: Jam takuar me ministren

Zëvendësministri raporton tek Haradinaj 30 takime për 100 ditë

Zëvendësministri i ngarkuar me hulumtime dhe grupe punuese

Gjergj Dedaj i ankohet Haradinajt, Pacolli nuk më pranon në takim

Zëvendësministrja e llogaritë punë vizitën në Katedrale