Vizat, storia dëshpëruese e Kosovës me Bashkimin Europian

Dita e Europës dhe 70 vjetori i themelimit të Bashkimit Europian edhe kësaj radhe e gjejnë Kosovën të vetmin shtet në rajon pa liberalizim të vizave. Në këtë ditë të shënuar në kalendarin europian, përfaqësues politik dhe të institucioneve vendore bënë thirrje për lëvizje të lirë të kosovarëve drejt përmbushjes së synimit për tu bërë … Continue reading Vizat, storia dëshpëruese e Kosovës me Bashkimin Europian