Rruga e ‘Ftyrës’ deri te pushteti mbi tapitë

Ish-ushtari i zv.kryeministrit të Kosovës, Fatmir Limaj, është zgjedhur drejtor i Agjencisë për Krahasime dhe Verifikim të Pronës, përkundër faktit se kompania britanike BDO kishte vlerësuar se ai nuk i plotësonte kushtet (nuk është i emërueshëm) për këtë pozitë. Naser Shala, i njohur gjatë luftës me nofkën “Ftyra” është zgjedhur në këtë pozitë me votat … Continue reading Rruga e ‘Ftyrës’ deri te pushteti mbi tapitë