Qeveria nis planifikimet për autostradën 1 miliard euroshe të Dukagjinit në kohën e grevave të shumta në sektorin publik

Qeveria e Kosovës po synon të ndërtojë edhe një autostradë, në kohën kur nevoja për investimet në shëndetësi dhe arsim janë të mëdha. Autostrada e Dukagjinit që lidh Istogun me Prizrenit ka një vlerë të parashikuar rreth 600 milionë euro. Në ministrin e Infrastrukturës thonë se kosto totale pritet të shkojë në 1 miliard euro … Continue reading Qeveria nis planifikimet për autostradën 1 miliard euroshe të Dukagjinit në kohën e grevave të shumta në sektorin publik