Punësimet partiake nëpër institucione

Një vit me shumë emërime politike është përmbyllur. Përveç pozitave të larta ku janë deleguar njerëz të partive politike, Gazeta JnK ka raportuar se si janë punësuar të afërm të krerëve të partive politike edhe nëpër pozita të ulëta të shërbyesve të civil. Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, që udhëhiqet nga partia Nisma Socialdemokrate i … Continue reading Punësimet partiake nëpër institucione