Letrat e presidentit – politike dhe pa bazë kushtetuese

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, dhe kandidati për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, Albin Kurti, janë përfshirë në “replika politike” përmes shkëmbimit të disa letrave lidhur me mandatarin për formimin e qeverisë së re të vendit pas zgjedhjeve të 6 tetorit të vitit të kaluar. Afatizimi kohor i presidentit kundrejt partisë fituese të zgjedhjeve për të … Continue reading Letrat e presidentit – politike dhe pa bazë kushtetuese