Kosova e gatshme për dialog, Serbia bisedon pa”shantazhe”

Kosova ka shprehur gatishmëri që të vazhdojë dialogun me Serbinë, pavarësisht dëmeve të shkaktuara nga e kaluara, ndërsa pala serbe është shprehur se është gati për vazhdimin e bisedimeve por jo edhe për t’i pranuar ato që i quan “ultimatume” dhe “shantazhe” nga ana e palës kosovare. Kjo çështje ishte temë kryesore diskutimi në seancën e … Continue reading Kosova e gatshme për dialog, Serbia bisedon pa”shantazhe”