Konflikti në paqe mes ‘njerëzve të luftës’ 

Katër vite më parë e dorëzuan garën, për të mos i dalë përballë, siç deklaronin atëkohë – familjes Jashari. Katër vite pas, lufta politike mes Partisë Demokratike të Kosovës dhe Bekim Jasharit në Skenderaj ka marrë përmasë tjetër.  Sami Lushtaku në një anë, Bekim Jashari në anën tjetër kanë “luftuar” në çdo shtëpi të Skenderajt … Continue reading Konflikti në paqe mes ‘njerëzve të luftës’