‘E ardhmja është e zymtë’: Emigracioni përgjysmon nxënësit në qarkun e Kukësit

Bashkitë e qarkut të Kukësit kanë kyçur dhjetra shkolla dhe kanë humbur mijëra nxënës si pasojë e emigrimit të vazhdueshëm, që i ka zbrazur zonat rurale duke krijuar fshatra të shkretuar.