Dështimi i diplomacisë kosovare, 8 shtete pa ambasadorë

Diplomacia kosovare, përveç dështimeve për anëtarësim në organizata ndërkombëtare, po përballet edhe me mungesë të ambasadorëve në shtetet të cilat e kanë njohur Kosovën. Përveç kësaj, problem po shihet edhe politizimi  i shërbimit diplomatik dhe shkelja e Ligjit për Shërbimin e Jashtëm për respektimin e kuotës 50/ 50 për emërimin e ambasadorëve të karrierës dhe … Continue reading  Dështimi i diplomacisë kosovare, 8 shtete pa ambasadorë