Çka është PISA dhe cili është këndvështrimi i saj për Kosovën?

Rezultatet e Kosovës në PISA nga këndvështrimi i ekspertëve të arsimit kanë qenë të pritshme dhe kanë ngjallur shumë reagime, mirëpo çka realisht është ky program dhe si shihet arsimi në Kosovë në sytë e PISA-së. Sipas rezultateve në PISA 2022, nxënësit kosovarë kanë performuar rreth 83% dobët në lexim, rreth 79% dobët në shkencë, … Continue reading Çka është PISA dhe cili është këndvështrimi i saj për Kosovën?