array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/gjate/analize/"
 }
}

Azem Syla Bleu Banesë e Veturë me Paratë e Tokave

Në aktakuzën e saj voluminoze, Prokuroria Speciale pretendon se ish komandanti i UÇK-së Azem Syla ka blerë një banesë në Lagjen Pejton dhe një veturë Xhip ML me ...

Gjykata Speciale Mund ta Përçajë Politikën e Kosovës

Aktakuzat e para nga Zyra e Prokurorit të ri Speciali në Hagë për krime të kryera gjatë dhe pas luftës në Kosovë, të cilat priten në fund të ...

Aktakuza: Pronat Përdoreshin për Blerjen e Dëshmitarëve Kundër Nazim Bllacës

Në aktakuzën e tij voluminoze, prokurori italian i EULEX-it, Danillo Ceccarelli ka ngritur dyshime se pronat e grupit të Azem Sylës u përdorën për ti ...

Debati mbi Librat në Gjuhën Shqipe Mban Pezull Nxënësit në Serbi

Një takim i kohëve të fundit midis kryeministrit serb dhe atij shqiptar dhe përfaqësuesve të shqiptarëve etnikë në Serbinë jugore ka ofruar shpresë se problemi afatgjatë ...

Aktakuza: Pensioni i Zvicrës Financoi Grupin e Azem Sylës

Prokuroria Speciale ka ngritur pretendime se paratë nga Sigurimi Social të Zvicrës mund të jenë shfrytëzuar për financimin e grupit kriminal të drejtuar nga  ish komandanti i ...

Ekskluzive: Aktakuza Voluminoze Ndaj Grupit të Azem Sylës

Prokurorit Italian Danillo Ceccarelli i janë dashur 264 faqe aktakuzë për të argumentuar se grupi  i drejtuar nga Azem Syla është njëri nga grupet më të mëdha kriminale ...