array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/gjate/analize/"
 }
}

Senatorët Jokompetentë të UP-së do të Zgjedhin ‘Kompetentët’

Senati i Universitetit të Prishtinës do të jetë më jokompetenti deri tash, për t’i kryer funksionet që pritet të përmbushë. Një nga këto funksione pë...

Ekonomia e Kosovës Merr Notë Kaluese për Vitin 2015

Pavarësisht krizës politike dhe perceptimeve për përkeqësim të përgjithshëm të situatës gjatë vitit të shkuar, nga treguesit makroekonomikë, vlerësohet se Kosova ...

Aktivistja Serbe Paditet se Përkujtoi Srebrenicën

Kur ajo filloi të shkruante postimet në Facebook duke u bërë thirrje njerëzve t’i bashkoheshin një përkujtimoreje të improvizuar në kryeqytetin serb në 10 korrikun e kaluar ...

‘Bageri’ i Kaçanikut Keqkuptohet në Prishtinë

Keqkuptimi për emërtimin e një makinerie të rëndë në një tender të Komunës së Prishtinës dyshohet se ka shkaktuar tollovi të vërtetë institucionale, duke ...

Rritja e Dobët Ekonomike Tkurr Punësimin

Pavarësisht premtimeve politike për qindra mijë vende të reja pune, rritja e dobët ekonomike e Kosovës, gërshetuar me mungesën e investimeve të huaja, është ...

Oliver Ivanoviq: Mjeshtri i Karatesë që Mposhtet në Gjykatë

“Jam krejtësisht i pafajshëm,” tha Oliver Ivanoviq, kreu i partisë politike Liri, Demokraci, Drejtësi në veriun me shumicë serbe të qytetit të ndarë të Mitrovicës, në ...