array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(33) "https://kallxo.com/gjate/analize/"
 }
}

Kurti duhet të punojë për të ndryshuar raportet me SHBA-në, thonë ekspertët

Debati që parapriu mungesën e Kosovës në listën fillestare të të ftuarve në samitin e demokracisë, që do të organizohet nga SHBA muajin që vjen, shkaktoi kritika ...

Tenderët e bllokuar në OShP dhe zvarritja për plotësimin e vendeve vakante në bord

Qindra tenderë janë bllokuar në Organin Shqyrtues të Prokurimit që nga 1 prilli kur ky institucion nuk ka bord funksional për t’i shqyrtuar ankesat e operatorëve ekonomik.

Ministria anashkalon kriterin profesional në konkursin për drejtor të Baletit Kombëtar

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka anashkaluar kriterin profesional në konkursin për zgjedhjen e drejtorit të Baletit Kombëtar të Kosovës.

Kuvendi i përfshirë në zgjedhje lokale, tri dështime radhazi të mbledhjes së kryesisë

Kuvendi i Kosovës, që nga periudha e zgjedhjeve lokale 2021, ka pasur dinamikë të ulët të punës, shkaku i angazhimit të partive politike dhe deputetëve të cilë...

Teatri Kombetar

Objekt i ri apo renovim i objektit aktual? Dilema e Qeverisë për Teatrin Kombëtar pas planifikimit të buxhetit

Në projektbuxhetin e Qeverisë së Kosovës për 2022 janë ndarë 200 mijë euro projektin e “Teatri i ri Kombëtar”.

Udhëtimi politik i Kosovës brenda një viti pa 4 figurat politike Thaçi, Veseli, Selimi e Krasniqi

Një vit më parë në Kosovë ndaj katër figurave politike u konfirmua aktakuza nga Dhomat e Specializuara të Gjykatës Speciale për krime lufte me seli në Hagë ...